Graphis Beige
Graphis Cenere
Graphis Grigio
Graphis White

Monocibec Graphis

De Monocibec Graphis gebruikt de uitstraling van brede cementoppervlakken, die populair zijn in de hedendaagse architectuur. Deze cementoppervlakken hebben een fraaie, industriële uitstraling.

Elke tegel van deze collectie heeft een eigen uitstraling, door de grote verscheidenheid in texturen. De natuurlijke uitstraling van de Graphis wordt weergegeven in 4 kleurvariaties samen met een grote verscheidenheid aan maten. Dit geeft een keuze aan kleuren en maten binnen de collectie zodat deze tegel is aan te passen naar wens van de klant.

Monocibec Graphis buitentegel

De Monocibec Graphis is zeer zeker ook te gebruiken om exterieure ruimtes te verfraaien met de uitstraling van cement. Hiermee wordt een modern uiterlijk gecreëerd die helemaal mee kan met deze tijd, in de praktische vorm van keramiek! Deze buitenvariant heeft een dikte van 20 mm, en is zodoende extra bestand tegen de omstandigheden van buitenruimtes.

Meer informatie?

Op zoek naar meer informatie over de Graphis (buiten)tegels? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan.

Zoekt u meer informatie over (Monocibec) tegels? Kijk dan ook eens op Monocibec binnentegels.

De Graphis is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

  • Graphis Bianco
  • Graphis Beige
  • Graphis Grigio
  • Graphis Cenere

De Graphis is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 30×120 cm, 60×120 cm, 120×120 cm

De Graphis 20 mm is te verkrijgen in het formaat:

40×80 cm

Menu