Geobrick Canossa
Geobrick Groningen
Geobrick Siena
Geobrick Volterra
Monocibec Bruges

Monocibrec Geobrick

Geobrick is een serie keramische (buiten)tegels van Monocibec tegels, vooral gericht op gebruik voor buitenruimtes. De Geobrick is een veelzijdige collectie. Monocibec Geobrick gebruikt het materiaal van de kleurrijke sensaties van terra cotta, samen met een natuurlijke afwerking van elegantie.

De natuursteen-look is bijna niet te onderscheiden van echt natuursteen. Met de Geobrick wordt fraai natuursteen omgevormd in de gemakken van keramiek!

Monocibec Geobrick buitentegel

Geobrick heeft een speciale 20 mm uitvoering. Deze uitvoering is speciaal geproduceerd voor buitenruimtes. Deze uitvoering heeft een hogere weerstand en is gemakkelijk te leggen in exterieure ruimtes. Voordeel van Geobrick is de anti-slip laag. Dit verbeterd het gebruik van deze tegel in natte ruimtes, omdat de anti-slip laag het risico op uitglijden verminderd. Hierdoor kan de Geobrick ook gebruikt worden in uw badkamer of bij uw zwembad.

Interesse of meer informatie?

Heeft u interesse in de Geobrick tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showtuin om advies en inspiratie te krijgen van onze verkopers.

Zoekt u meer informatie over (Monocibec) tegels? Kijk dan ook eens op Monocibec binnentegels. 

De Monocibrec Geobrick is te verkrijgen in de series:

Geobrick Bruges
Geobrick Volterra
Geobrick Siena

Geobrick Canossa
Geobrick Groningen

De Monocibrec Geobrick is te verkrijgen in de afmetingen:

6.2×25 cm, 25×25 cm, 30×30 cm, 25×50 cm, 30×60 cmx 50×50 cm, 60×60 cm

De Monocibrec Geobrick 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm, 80×80 cm

Menu