Dolomite Sunset/Taupe
Dolomite Dark
Dolomite Dust
Dolomite Grey
Dolomite Moon
Dolomite White

Monocibec Dolomite

Monocibec Dolomite is een nieuwe collectie keramische tegels van de Italiaanse fabrikant Monocibec tegels. Zoals als de naam al doet denken, vindt deze tegel de inspiratie in het natuursteen van de Italiaanse Dolomieten. Dit natuursteen staat bekend vanwege de kenmerken als goed zichtbare aders en de zachte kleurnuances. Monocibec heeft er alles aan gedaan om deze kenmerken over te nemen in keramiek!

Dolomite heeft een sterk karakter en een sterke persoonlijk die Monocibec ontwikkeld heeft voor interieur en exterieur design. De intense en heldere kleuren, doorkruist met dunne aders en verfijnd met warme tinten geven deze bijzondere tegel de kenmerkende uitstraling.

Monocibec Dolomite buitentegel

Dolomite heeft een speciale 20 mm uitvoering. Deze uitvoering is speciaal geproduceerd voor buitenruimtes. Deze uitvoering heeft een hogere weerstand en is gemakkelijk te leggen in exterieure ruimtes. Met de 20 mm mogelijkheid, kan de uitstraling van Dolomietsteen ook uw buitenruimte verfraaien.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen de Dolomite collectie? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs te ontvangen.

Zoekt u meer informatie over (Monocibec) tegels? Kijk dan ook eens op Monocibec binnentegels.

De Dolomite is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

  • Dolomite Grey
  • Dolomite White
  • Dolomite Sunset
  • Dolomite Dark
  • Dolomite Taupe
  • Dolomite Moon
  • Dolomite Dust

De Dolomite is te verkrijgen in de afmetingen:

15×15 cm, 30×30 cm, 30×60 cm, 45×90 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

De Dolomite 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

50×100 cm

Menu