Crest Silver
Crest Alpine
Crest Smokey

Monocibec Crest

De Monocibec Crest is een collectie keramische (buiten)tegels met een rustiek karakter van natuursteenlook. Monocibec tegels heeft de oorspronkelijk natuursteenlook overgenomen tot in de kleinste details, om een perfecte imitatie van natuursteenlook weer te kunnen geven in hoogwaardig keramiek.

Monocibec Crest 20 mm buitentegels

De natuursteenlook van de Crest collectie is met een 20 mm variant ook voor buiten te verkrijgen. De 20 mm afwerking is extra sterk en hierdoor bestand tegen de omstandigheden van buiten. De Crest is dus de ideale combinatie tussen een natuursteenlook uitstraling en het gemak van praktisch, hoogwaardig keramiek.

Crest collectie 

De Crest is ontworpen voor gebruik op binnen- en buitenvloeren, en is beschikbaar in 3 formaten, 4 neutrale kleuren. Deze collectie heeft kenmerken die zorgen voor een uiterst veelzijdig assortiment dat kan worden gebruikt in een groot aantal esthetische oplossingen

Meer informatie?

Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, of neem vraag voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan. Of bent u op zoek naar meer informatie over Monocibec binnentegels? 

De Crest is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

  • Crest Alpine
  • Crest Silver
  • Crest Sand
  • Crest Smokey

Afmetingen:

50×100 cm

Menu