Monocibec Charm

De warme en gastvrije uitstraling van hout biedt de inspiratie voor de Charm serie van Monocibec, een nieuwe serie keramische tegels. Het ontwerp van de  is gemaakt voor eigentijdse ruimtes, waar functionaliteit en veelzijdigheid voor wordt geëist.

Monocibec Charm serie

Charm heeft een uitgebreid kleurenpalet gebaseerd op 5 soorten hout, die elk een eigen kenmerkende kleur en persoonlijkheid hebben.

Charm wit en taup zijn rustige kleuren binnen de serie. Deze kleuren zijn gekozen om het keramisch parket een neutrale, rustige uitstraling te geven. CHarm Walnut en Charm Brown zijn warme, meer intense kleuren, die net zoals als natuurlijk hout een gevoel van gastvrij comfort geven, zelfs in de modernste ruimte. Charm honeyy is een levendige kleur die wordt verplaatst in traditioneel hout en kan worden gebruikt voor landelijke, rustige en authentieke inrichtingen.

Kortom, de Charm is een rustig, stijlvol keramisch parket dat vijf hout soorten omzet in de keramiek, die elk een eigen persoonlijkheid en kenmerken hebben.

Monocibec Charm buitentegel

Deze tegel is bruikbaar voor zowel binnen- als buiten, zodat het gevoel van hout ook op bijvoorbeeld een terras te krijgen is!

Meer informatie?

Zoekt u meer informatie over (Monocibec) tegels? Kijk dan ook eens op Monocibec binnentegels of op Regge Tegels & Vloeren.

De Monocibec Charm is te verkrijgen in de series:

Charm White
Charm Walnut
Charm Taupe

Charm Brown
Charm Honey

De Charm is te verkrijgen in de afmetingen:

20×100 cm, 20×120 cm, 30×120 cm, 30×180 cm

Menu