• null

    Monocibec Tegels

Monocibec is een Italiaanse tegelfabrikant met meer dan 50 jaar ervaring.  Monocibec staat bekend om haar specialisatie in kwalitatief, hoogwaardig keramiek dat ook nog eens fraai oogt. Monocibec speelt vooral in op de markt voor de openbare en residentiële gebouwen.

Monocibec tegel collecties

Monocibec anticipeert op de laatste trends door een compleet assortiment van collecties keramiek met hoogwaardig kwaliteit. Hierdoor creeert Monocibec een ruime keramische tegel collectie die zowel eigentijds is als een moderne uitstraling heeft.  Binnen het Monocibec assortiment vindt u verschillende soorten tegels met een andere uitstraling en een uniek vakmanschap. Afgestemd op de laatste trends met een oog voor detail.

Monocibec buitentegels

De fraaie en unieke look van Monocibec tegels is ook verkrijgbaar voor buitenruimtes, door de speciale en kwalitatieve 2 cm afwerking. Geef hiermee bijvoorbeeld het terras een unieke uitstraling met de hoogwaardige kwaliteit van keramische tegels!

Zoekt u meer informatie over (Monocibec) tegels? Kijk dan ook eens op Monocibec binnentegels of op Regge Tegels & Vloeren

Onze series

Menu