Monocibic Chalet St.Moritz
Monocibic Chalet Chamonix
One Blanc
Geobrick Canossa
Geostone Ural
Echo Badia
  • null

    Monocibec Tegels

Monocibec is een Italiaanse tegelfabrikant met meer dan 50 jaar ervaring.  Monocibec staat bekend om haar specialisatie in kwalitatief, hoogwaardig keramiek dat ook nog eens fraai oogt. Monocibec speelt vooral in op de markt voor de openbare en residentiële gebouwen.

Monocibec tegel collecties

Monocibec anticipeert op de laatste trends door een compleet assortiment van collecties keramiek met hoogwaardig kwaliteit. Hierdoor creeert Monocibec een ruime keramische tegel collectie die zowel eigentijds is als een moderne uitstraling heeft.  Binnen het Monocibec assortiment vindt u verschillende soorten tegels met een andere uitstraling en een uniek vakmanschap. Afgestemd op de laatste trends met een oog voor detail.

Monocibec buitentegels

De fraaie en unieke look van Monocibec tegels is ook verkrijgbaar voor buitenruimtes, door de speciale en kwalitatieve 2 cm afwerking. Geef hiermee bijvoorbeeld het terras een unieke uitstraling met de hoogwaardige kwaliteit van keramische tegels!

Interesse in deze buitentegels?

Heeft u interesse in de (buiten)tegels van Monocibec? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen, of neem contact met ons op voor meer informatie. U bent uiteraard ook van harte welkom bij ons in de showtuin voor meer informatie.

Zoekt u meer informatie over (Monocibec) tegels? Kijk dan ook eens op Monocibec binnentegels.

Bezoek onze showtuin

De uitgebreide selectie A-kwaliteit keramische buitentegels, keramisch parket outdoor, betontegels en andere vloer aanbiedingen uit ons ruime assortiment vindt u niet alleen hier maar ook in onze showtuin in Enter.

Onze series

Menu