Tribeca Hudson
Tribeca Watts

Mirage Tribeca

Mirage TriBeCa is een van de nieuwste tegelseries van Mirage tegels,waarbij Mirage alle bewandelde paden achter zich laten. TriBeCa Is een samenvoeging van verschillende invloeden en uitstralingen.

TriBeCa collectie

Mirage TriBeCa collectie is, als de naam doet vermoeden, een samenhangsel van verschillende invloeden. Mirage heeft de TriBeCa het “begin van de Creative Blend Design” genoemd waarmee gepoogd wordt de standaard designs achter zich te laten. Standaard worden tegels ofwel geïnspireerd door natuursteen, hout of beton-look of vergelijkbare invloeden. TriBeCa mixed alles door elkaar en produceert een speelse, esthethisch prachtige tegel waar u lang van kan genieten.

TriBeCa collectie

Evo/2_e is een speciale manier van produceren waar deze tegel ondermeer mee wordt geproduceerd, waarbij de dikte van de tegel wordt aanpast naar 20 mm. Met deze techniek heeft deze tegel een hogere weerstand en is gemakkelijker te verwerken. Hierdoor is deze tegel beter bruikbaar en duurzamer voor buitenruimtes.

Interesse in de TriBeCa tegels?

Heeft u interesse in deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op wanneer u meer informatie wilt. U kunt uw vraag ook stellen via de chat op onze website.

Of bent u op zoek naar de TriBeCa binnentegel? 

De Tribeca is te verkrijgen in de afmetingen en kleuren:

(Evo/2_e) Tribeca Watts TB 01
(Evo/2_e) Tribeca Harrison TB 02
(Evo/2_e) Tribeca Hudson TB 03

(Evo/2_e) Tribeca Greenwich TB 04
(Evo/2_e) Tribeca Broadway TB 05

De TriBeCa is te verkrijgen in de afmetingen:

15×60 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm

De Evo/2_e TriBeCa 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

45×90 cm, 60×60 cm

Menu