Mirage Sundeck Spirit 1
Mirage Sundeck Origin
Sundeck Classic 1
Sundeck Classic
Sundeck Spirit
Sundeck Spirit

Mirage Sundeck

Mirage Evo/2_e Sundeck heeft het herkenbare uiterlijk van keramisch parket. Deze prachtige natuurlijke keramische buitentegels zijn speciaal ontworpen voor het buitengebruik, waardoor u onbezorgd kan genieten van de beste buitenvloer.

3 eenvoudige kleuren, aandacht voor detail een een unieke selectie aan oppervlak texturen. Dat is de Mirage Sundeck. De kleuren en oppervlakken zijn een perfecte aanvulling op elkaar!

Sundeck maakt gebruik van de herkenbare aderen van hout om het natuurlijke gevoel te versterken. Mirage Sundeck zijn niet te onderscheiden van een echte houten vloer voor buiten. Dankzij de unieke kwaliteiten van keramiek hoeft u echter niet jaarlijks een dure behandeling van het hout te doen, te verven, voorzichtig te doen of iets vergelijkbaars. De tegels zijn gemakkelijk in het onderhoud en verliezen hun kleur niet. Dit maakt de keramische buitentegels van Mirage Sundeck een geweldige keuze voor uw tuin, terras of zwembad.

Evo/2_e is een speciale manier van produceren waar deze tegel ondermeer mee wordt geproduceerd, waarbij de dikte van de tegel wordt aanpast naar 20 mm. Met deze techniek heeft deze tegel een hogere weerstand en is gemakkelijker te verwerken. Hierdoor is deze tegel beter bruikbaar en duurzamer voor buitenruimtes.

Op zoek naar meer informatie over (Mirage)tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/mirage-tegels/ of op  https://www.regge-tegels.nl/

De Mirage Sundeck is te verkrijgen in de series:

Mirage Sundeck Origin SD 01
Mirage Sundeck Classic SD 02

Mirage Sundeck Spirit SD 03

 

De Mirage Sundeck is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm, 30×120 cm

Menu