Sundeck Spirit
Sundeck Origin
Sundeck Classic 1
Sundeck Classic
Sundeck Spirit
Sundeck Spirit

Mirage Sundeck

Mirage Sundeck heeft het herkenbare uiterlijk van keramisch parket. Deze prachtige natuurlijke keramische buitentegels zijn speciaal ontworpen voor het buitengebruik, waardoor u onbezorgd kan genieten van de beste buitenvloer.

Sundeck collectie

De Sundeck collectie bestaat uit 3 eenvoudige kleuren, met aandacht voor detail een een unieke selectie aan oppervlak texturen. Dat is de Mirage Sundeck. De kleuren en oppervlakken zijn een perfecte aanvulling op elkaar!

Sundeck maakt gebruik van de herkenbare aderen van hout om het natuurlijke gevoel te versterken. Mirage Sundeck zijn niet te onderscheiden van een echte houten vloer voor buiten. Dankzij de unieke kwaliteiten van keramiek hoeft u echter niet jaarlijks een dure behandeling van het hout te doen, te verven, voorzichtig te doen of iets vergelijkbaars. De tegels zijn gemakkelijk in het onderhoud en verliezen hun kleur niet. Dit maakt de keramische buitentegels van Mirage Sundeck een geweldige keuze voor uw tuin, terras of zwembad.

Mirage Sundeck Evo/2_e

Evo/2_e is een speciale manier van produceren waar deze tegel ondermeer mee wordt geproduceerd, waarbij de dikte van de tegel wordt aanpast naar 20 mm. Met deze techniek heeft deze tegel een hogere weerstand en is gemakkelijker te verwerken. Hierdoor is deze tegel beter bruikbaar en duurzamer voor buitenruimtes.

Een scherpe offerte van ons ontvangen? 

Wilt u een scherpe prijs van ons ontvangen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. U bent uiteraard ook welkom om advies te krijgen in onze showroom.

Of bent u op zoek naar Mirage binnentegels? 

De Sundeck is te verkrijgen in de series:

Sundeck Origin SD 01
Sundeck Classic SD 02

Sundeck Spirit SD 03

De Sundeck is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm, 30×120 cm

Menu