Stones Chambrod
Stones Pierre Blue
Stones Pierre Bleu Sablee

Mirage Stones

Mirage Stones 2.0 maakt gebruik van de elegante en eenvoudige look van natuursteen. De Mirage Stones is een serie keramische buitentegels met een natuursteen look. Stones zijn buitentegels met een solide en sterke look van mineralen en komt tot leven met aantrekkelijke schaduwen en reflecties. Mirage heeft met deze serie de essentie van gebruik van originele materialen omgezet in een prachtige natuursteen-effect serie.

Deze duurzame tegels worden op ecologische wijze geproduceerd en garanderen een lange levensduur. Door het keramiek kunt u nog meer genieten van natuursteen in uw tuin, maar dan zonder de zorgen die echt natuursteen met zich mee brengt. Maximaal genieten voor minimale zorgen!

De Stones Evo/2_e

Evo/2_e is een speciale manier van produceren waar deze tegel ondermeer mee wordt geproduceerd, waarbij de dikte van de tegel wordt aanpast naar 20 mm. Met deze techniek heeft deze tegel een hogere weerstand en is gemakkelijker te verwerken. Hierdoor is deze tegel beter bruikbaar en duurzamer voor buitenruimtes. Met de Stones Evo/2_e kan de prachtige Stones serie ook voor buitenruimtes gebruikt worden.

Meer informatie?

Op zoek naar meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op. Of vraag een geheel vrijblijvende offerte om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Uw vraag kunt u ook stellen via de chat op onze website.

Kijk hier naar Mirage binnentegels. 

De Stones is te verkrijgen in de series:

Evo/2_e Stones Chambrod SO 05
Evo/2_e Stones Pierre Bleue SO 10
Stones Basaltina Nera SO 01

Evo/2_e Stones Pierre Bleue Sablée SO 11
Stones Basaltina Grigia SO 02
Stones Pietrachiara SO 06

De Stones is te verkrijgen in de afmetingen:

15X60 cm, 30X60 cm

De Evo/2_e Stones 20 MM is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm, 90×90 cm, 60×120 cm

Menu