Mirage Signature Artic
Mirage Signature Havana
Mirage Signature Alpine

Mirage Signature

Mirage Signature is een nieuwe tegelserie keramisch parket met de charismatische uitstraling van hout. keramisch parket outdoor is helemaal hip op dit moment. Mirage Signature heeft daarom een natuurlijke houtlook tegel ontworpen. Dit keramisch parket geeft keramiek het karakter en de persoonlijkheid van echt hout. Opvallende kleuren, oppervlakkten en verschillende groottes creëren warme, unieke en opvallende ruimtes.

Mirage kijkt bij de Signature naar het verleden voor innovatie in het heden.
De uitstraling van een echte houten vloer met de vele voordelen van keramiek! Mirage Signature biedt u dit keramisch parket outdoor aan in drie verschillende kleuren.

Evo/2_e is een speciale manier van produceren waar deze tegel ondermeer mee wordt geproduceerd, waarbij de dikte van de tegel wordt aanpast naar 20 mm. Met deze techniek heeft deze tegel een hogere weerstand en is gemakkelijker te verwerken. Hierdoor is deze tegel beter bruikbaar en duurzamer voor buitenruimtes.

Op zoek naar meer informatie over (Mirage)tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/mirage-tegels/ of op  https://www.regge-tegels.nl/

De Mirage Signature is te verkrijgen in de series:

Mirage (Evo_2/e) Signature Artic SI 01
Mirage (Evo_2/e) Signature Havana SI 04
Mirage Signature Magnolia SI 02

Mirage (Evo_2/e) Signature Dakota SI 05
Mirage Signature Alpine SI 03

 

De Mirage Signature is te verkrijgen in de afmetingen:

20×120 cm, 30×120 cm

De Mirage Evo_2/e 20 mm Signature is te verkrijgen in de afmetingen:

30×120 cm

Menu