Na.me Jura
Na.me Bone Travertine
Na.me Jura Beige
Na.me Overcast
Na.me Travertino Ocean Grey

Mirage Na.me

Mirage Na.me biedt u de rust van te natuur voort te zetten in elke ruimte. De Na.Me collectie geeft een perfecte harmonie van natuur en keramiek.

Na.me is de synthese van natuur en tijd. Natuurlijk, als de stenen die de geschiedenis van de architectuur hebben geschreven. Tijd, want het is tijd voor structurele en esthetische bescherming. Mirage heeft een innovatieve collectie kunnen produceren door het aanpakken van de tekortkomingen en excessen van natuurlijke materialen. Elke plaat heeft door een unieke textuur een eigen verhaal te vertellen.

Na.Me collectie

Het streven naar technische perfectie staat voorop. Vloeiende kleuren, authentiek, diepzinnige nuances , ader details en insluitsels : elke plaat is uniek, perfect in harmonie met de meest innovatieve trends in stedelijke en residentiële meubels.

Na.Me Evo/2_e buitenvariant

Evo/2_e is een speciale manier van produceren waar deze tegel ondermeer mee wordt geproduceerd, waarbij de dikte van de tegel wordt aanpast naar 20 mm. Met deze techniek heeft deze tegel een hogere weerstand en is gemakkelijker te verwerken. Hierdoor is deze tegel beter bruikbaar en duurzamer voor buitenruimtes.

Vraag direct een offerte aan!

Vraag direct online een offerte aan, om een scherpe prijs voor deze collectie keramische buitentegels van ons te ontvangen. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, of kom langs bij ons in de showtuin. Vragen kunt u ook stellen via de chat op onze website.

Kijk hier voor Mirage binnentegels. 

De Na.me (20 MM) is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Evo/2_e Na.me Jura Beige NE 10
Evo/2_e Na.me Bourgogne NE 12
Evo/2_e Na.me Ocean Grey NE 13
Na.me Swiss Grey NE 20
Na.me Lumnezia NE 21

Na.me Overcast NE 22
Na.me Nightfall NE 23
Na.me Noir Belge NE 30
Na.me Gris Belge NE 31

De Na.me is te verkrijgen in de afmetingen:

15×60 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm, 120×240 cm

De Evo/2_e Na.me is te verkrijgen in de afmetingen:

45×90 cm, 60×60 cm, 60×120 cm, 120×120 cm

Menu