Mirage Mashup Way MP 02 Block MP 03 Road MP 04
Mashup 03 en 04
Mashup Block MP 03

Mirage Mashup

Mirage Mashup is een van de nieuwe tegelseries van Mirage voor de binnen- en buitenomgeving. De natuurlijke uitstraling van de tegels wordt versterkt door de kleurnuances die aangebracht zijn.

Structureel en architecturaal materiaal bij uitstek, cement is de basis van Mashup, een nieuwe collectie keramische buitentegels van Mirage. Deze serie is gewaardeerd door architecten dankzij de talloze mogelijkheden die deze tegel biedt om te experimenteren onder meer door de verfijnde afwerkingen van de oppervlakten. Het cement effect heeft hierdoor een nieuwe interpretatie gekregen.

Evo/2_e is een speciale manier van produceren waar deze tegel ondermeer mee wordt geproduceerd, waarbij de dikte van de tegel wordt aanpast naar 20 mm. Met deze techniek heeft deze tegel een hogere weerstand en is gemakkelijker te verwerken. Hierdoor is deze tegel beter bruikbaar en duurzamer voor buitenruimtes.

Op zoek naar meer informatie over (Mirage)tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/mirage-tegels/ of op  https://www.regge-tegels.nl/

De Mirage Mashup is te verkrijgen in de series:

Mirage Mashup Square MP 01
Mirage Mashup Way MP 02

Mirage Mashup Blcok MP 03
Mirage Mashup Road MP 04

 

De Mirage Mashup is te verkrijgen in de afmetingen:

16×60 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 120×120 cm

De Mirage Mashup 20 MM (Evo/2_e) is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm, 90×90 cm

Menu