Mirage Haiku

De Mirage Haiku is een nieuwe keramische (buiten)tegel serie. De Haiku heeft de inspiratie uit Cottocemento. Cottocemento is een moderne beton-look uitstraling. De Haiku heeft 5 kleuren cottocemento binnen de collectie. De Haiku collectie geeft de moderne betonlook een elegante en prestigieuze uitstraling die doet denken aan terracotta tegels uit bijvoorbeeld Umbrië of Toscano. Haiku geeft deze met collectie een technisch hoogstaande oplossing in keramiek door zorgvuldige innovatie.

Haiku Evo_2/e

De Mirage Haiku Evo_2/e is de 20 mm afwerking van Haiku collectie. Hierdoor kan de kenmerkende uitstraling van de Haiku collectie ook buitenruimtes verfraaien. Door deze Evo_2/e afwerking is de buitentegel extra stevig en beter bestand tegen de omstandigheden van buiten. Perfect dus voor buitenruimtes!

De Haiku collectie tegen een scherpe prijs

Op zoek naar de Haiku collectie tegen een scherpe prijs? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op  voor meer informatie. Vragen zijn uiteraard ook te stellen via de chat op onze website.

Klik hier voor Mirage binnentegels. 

De Haiku is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Haiku Pearly (Enkel voor binnen)
Haiku Camel (Enkel voor binnen)
Haiku Peppery

Haiku Tan
Haiku Licorice

Afmetingen buitentegels:

90×90 cm

Menu