Esperit Pietra Piasentina
Esperit Lagos Grey
Esperit Crema LUna

Mirage Esperit

De Mirage Esprit is een tegelserie voor de buitenomgeving. Met 4 verschillende kleuren biedt de Esprit serie de mogelijkheid om uw tuin, terras of zwembad naar uw eigen smaak te betegelen.

Esperit collectie

De Mirage Esperit is een nieuwe kijk op keramiek in natuursteen stijl. Vier verschillende kleurvarianten definiëren de materiële elegantie van keramiek. De Esperit is geschikt voor zowel indoor als outdoor.

De voordelen van keramiek ten opzichte van natuursteen zijn overduidelijk. Mirage Esprit keramische tegels zijn zeer gemakkelijk te onderhouden, voorzien van een keiharde toplaag die bestand is tegen de weersinvloeden en geen kleurverandering ondergaat. Hierdoor kunt u voor lange tijd genieten van uw prachtige vloer van Mirage Esprit.

Esperit Evo/2_e buitentegel

Evo/2_e is de speciale techniek waarmee deze tegel is geproduceerd, waarbij de dikte van de tegel ondermeer wordt aanpast naar 20 mm. Met deze techniek heeft deze tegel een hogere weerstand en is gemakkelijker te verwerken. Hierdoor is deze tegel beter bruikbaar en duurzamer voor buitenruimtes, en kan de natuursteenlook ook uw terras verfraaien.

Meer informatie? 

Op zoek naar meer informatie over de Mirage Esperit? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen voor deze collectie. Vragen kunt u uiteraard ook stellen via de chat op onze website.

Ga hier naar de pagina van Mirage binnentegels

De Esperit is te verkrijgen in de series:

Evo_2/e Esperit Cremo Delicato EP 01
Evo_2/e Esperit Pietra Piasentina EP 02

Evo_2/e Esperit Lagos Grey EP 03
Evo_2/e Esperit Crema Luna EP 04

De Evo_2/e Esperit is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm, 60×120 cm

Menu