Ardesie African Stone
01_Mirage_100%_Bagno_Ardesie_AD01_Dec_AD01_Rift_ 018
Ardesie Shore AD 01

Mirage Ardesie

Mirage Ardesie is een nieuwe serie terrastegels van Mirage tegels. Deze natuursteen-look tegel bestaat uit vormen en kleurcombinaties gekozen uit de beste voorbeelden uit de natuur. Met de Ardesie mogelijkheid wordt dit prachtige natuursteen omgezet in hoogwaardig keramiek.

De Ardesie collectie

Ardesie keramische buitentegels is een schitterende collectie! Door de speelse invloeden en chique kleuren geeft u uw terras een elegante uitstraling. Prachtige stoere kleurschakeringen in de tegel en maar liefst 5 verschillende kleuren. Deze kunt u ook met elkaar mixen, zodat u een speels effect krijgt op uw terras. Mirage  Ardesie Heeft een tegeldecor met veel contrasten en afwijkingen qua kleur en structuur. Dat maakt iedere tegel uniek.

Ardesie Evo2/e

Evo/2_e is de speciale techniek waarmee deze tegel is geproduceerd, waarbij de dikte van de tegel ondermeer wordt aanpast naar 20 mm. Met deze techniek heeft deze tegel een hogere weerstand en is gemakkelijker te verwerken. Hierdoor is deze tegel beter bruikbaar en duurzamer voor buitenruimtes. Kies voor de Ardesie Evo 2/e wanneer uw terras of veranda een eigen, unieke en stoere uitstraling nodig heeft!

Meer informatie?

Meer informatie over de Ardesia (binnen)tegels? Neem dan gerust contact met ons op, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. U bent ook van harte welkom om advies te krijgen van ons bij ons in de showtuin.

Lees hier meer over Mirage binnentegels.

De Ardesie is te verkrijgen in de series:

(Evo/2_e) Ardesie Shore AD 01
(Evo/2_e) Ardesie Island AD 02
(Evo/2_e) Ardesie African Stone AD 03

(Evo/2_e) Ardesie Black Reef AD 04
Evo/2_e Ardesie Vulcan AD 05

De Ardesie is te verkrijgen in de afmetingen:

15×60 cm, 30×60 cm, 60×60 cm

De Ardesie Evo/2_e 20 MM is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm

Menu