Mirage Ardesie African Stone
01_Mirage_100%_Bagno_Ardesie_AD01_Dec_AD01_Rift_ 018
Mirage Ardesie Shore AD 01

Mirage Ardesie

Mirage Ardesie is een nieuwe serie terrastegels van Mirage. Deze natuursteen-look tegel bestaat uit vormen en kleurcombinaties gekozen uit de beste voorbeelden uit de natuur.

Mirage Ardesie keramische buitentegels is een schitterend! Door de speelse invloeden en chique kleuren geeft u uw terras een elegante uitstraling.

Prachtige stoere kleurschakeringen in de tegel en maar liefst 5 verschillende kleuren. Deze kunt u ook met elkaar mixen, zodat u een speels effect krijgt op uw terras. Mirage  Ardesie Heeft een tegeldecor met veel contrasten en afwijkingen qua kleur en structuur. Dat maakt iedere tegel uniek.

Evo/2_e is de speciale techniek waarmee deze tegel is geproduceerd, waarbij de dikte van de tegel ondermeer wordt aanpast naar 20 mm. Met deze techniek heeft deze tegel een hogere weerstand en is gemakkelijker te verwerken. Hierdoor is deze tegel beter bruikbaar en duurzamer voor buitenruimtes.

Kies voor de Mirage Ardesie wanneer uw terras of veranda een eigen, unieke en stoere uitstraling nodig heeft!

Op zoek naar meer informatie over (Mirage)tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/mirage-tegels/ of op  https://www.regge-tegels.nl/

De Mirage Ardesie is te verkrijgen in de series:

Mirage (Evo/2_e) Ardesie Shore AD 01
Mirage (Evo/2_e) Ardesie Island AD 02
Mirage (Evo/2_e) Ardesie African Stone AD 03

Mirage (Evo/2_e) Ardesie Black Reef AD 04
Mirage Evo/2_e Ardesie Vulcan AD 05

 

De Mirage Ardesie is te verkrijgen in de afmetingen:

15×60 cm, 30×60 cm, 60×60 cm

De Mirage Ardesie Evo/2_e 20 MM is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm

Menu