Treverkview Miele
Treverkview Tortora
Treverkview Rovere Beige

Marazzi Treverkview

Zoekt u een natuurlijk een natuurlijke houtlook, die tot in de details perfect is overgenomen, zonder al het ongemak van hout? Dan biedt de Marazzi Treverkview een geweldige uitkomst.

De Treverkview is houtlook keramisch parket, waarvan eikenhout de inspiratie was. Alle natuurlijke kenmerken, bijvoorbeeld de knoesten en de structuur, zijn detaillistisch tot in het kleinste puntje overgenomen. Hierdoor geeft de Treverkview elke ruimte een prachtige, sfeervolle entourage. Warmte en gezelligheid zullen de boventoon gaan voeren in elke ruimte waar de Marazzi Treverkview aanwezig is.

Treverkview collectie

Het traditionele eikenhout is verwerkt in 9 kleuren die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn. Door de grote verscheidenheid in kleuren kan de Treverkview aan bijna elk exterieur en interieur worden aangepast.

Meer informatie over deze collectie?

Kom eens langs in onze showtuin om meer informatie over deze collectie te krijgen van onze verkopers. Uiteraard kunt ook contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen om een scherpe prijs van ons te ontvangen.

Zoekt u naar meer informatie over (Marazzi) binnentegels? Kijk dan ook eens op Marazzi binnentegels.

De Treverkview is te verkrijgen in de onderstaande afmetingen en kleuren:

Treverkview Naturale
Treverkview Miele
Treverkview Rovere Avorio
Treverkview Rovere Beige
Treverkview Rovere Caramello

Treverkview Rovere Grigio
Treverkview Rovere Marrone
Treverkview Scuro
Treverkview Tortora

De Treverkview is te verkrijgen in de afmetingen:

20×120 cm (Ook 20 mm, speciaal voor buiten)

Menu