Marazzi Mystone Ardesia Antracite
Marazzi Mystone Ardesia Cenere
Ardesia Cenere

Marazzi Mystone Ardesia

Mystone is een collectie natuursteen look tegels van Marazzi. Deze zijn niet van echt te onderscheiden! Een topper in de lijn van keramische tegels met prachtige steenprints.

Marazzi Mystone bestond al even, maar heeft er een aantal prachtige kleuren bijgekregen. De Mystone collectie bestaat uit een groot aantal verschillende soorten natuursteenlook tegels. Deze keramische tegels hebben mooie steenmotieven die niet van echt te onderscheiden zijn. Door de hedendaagse technologie is iedere Mystone tegel uniek en heeft de vele voordelen van keramiek! Marazzi Mystone tegels kunt u in uw gehele huis toepassen en door de verschillende steendecors kunt u eindeloos combineren! Marazzi Mystone geeft uw ruimte een natuurlijke uitstraling met de voordelen van keramiek.

Mystone Ardesia bootst natuurlijke steenkenmerken na door grafische patronen en kleur effecten van sedimentair leisteen in donkere en zeer elegante kleuren. Ideaal voor oppervlakken in binnen- en buitenruimten.

Ardesia20 is de buitenvariant van de Ardesia. Deze versie is 20 mm dik, waardoor deze tegel een hogere weerstand heeft en gemakkelijk buiten te leggen is.

Zoekt u naar meer informatie over (Marazzi) tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/marazzi-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/

De Marazzi Mystone Ardesia is te verkrijgen in de series:

Marazzi Mystone Ardesia Antracite (Ook in 20 mm)
Marazzi Mystone Ardesia Bianco

Marazzi Mystone Ardesia Cenere (Ook in 20 mm)

 

De Marazzi Mystone Ardesia is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 75×75 cm

De Marazzi Mystone Ardesia20 is te verkrijgen in de afmetingen:

50×100 cm

Menu