Marazzi Material Beige
Marazzi Material Beige
Mar.Material Greige

Marazzi Material

De Marazzi Material, is een keramische vloer, die een moderne, industriële uitstraling interpreteert met neutrale kleuren, die uit een lopen van warme tot koude varianten. De basis van Marazzi Material ligt bij beton en cement, waardoor de uitstraling van de Marazzi Material ook een prachtige urbane kant heeft, die helemaal mee gaat met de laatste trends.

De collectie

Het patroon van Marazzi Material is zeker niet saai. Bij de productie is er nauwkeurig op gelet dat de print van de tegel steeds weer uniek is, waardoor er een geheel ontstaat, maar toch met minimale verschillen, waardoor deze vloer nooit zal vervelen. Doordat deze tegel van keramiek gemaakt is, zal er weinig onderhoud nodig zijn voor deze tegel. Zo is de Marazzi Material slijt- en kras vast behoudt het zijn kleur, en geeft deze tegel geen vlekken.

Material buitentegel

De Marazzi Material is speciaal gefabriceerd op grotere formaten. Hierdoor zijn er veel minder voegen waarneembaar, hetgeen een strak, uniform geheel weer geeft, wat perfect past bij de eisen in onze hedendaagse architectuur. Material20 is de buitenvariant van de Material. Deze versie is 20 mm dik, waardoor deze tegel een hogere weerstand heeft en gemakkelijk buiten te leggen is.

Heeft u interesse in deze collectie? 

Vraag voor een scherpe prijs direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op. Vragen kunt u ook stellen via de chat op onze website.

De Material is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Material Beige (Ook in 20 mm)
Material Blue Grey (Ook in 20 mm)
Material Dark Grey (Ook in 20 mm)

Material Light Grey (Ook in 20 mm)
Material Greige
Material White

De Material is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 60×120 cm, 120×120 cm

De Material20 is te verkrijgen in de afmetingen:

80×80 cm

Menu