Marazzi Material Beige
Marazzi Material Beige
Mar.Material Greige

Marazzi Material

De Marazzi Material, is een keramische vloer, die een moderne, industriële uitstraling interpreteert met neutrale kleuren, die uit een lopen van warme tot koude varianten.

De basis van Marazzi Material ligt bij beton en cement, waardoor de uitstraling van de Marazzi Material ook een prachtige urbane kant heeft, die helemaal mee gaat met de laatste trends.

Het patroon van Marazzi Material is zeker niet saai. Bij de productie is er nauwkeurig op gelet dat de print van de tegel steeds weer uniek is, waardoor er een geheel ontstaat, maar toch met minimale verschillen, waardoor deze vloer nooit zal vervelen. Doordat deze tegel van keramiek gemaakt is, zal er weinig onderhoud nodig zijn voor deze tegel. Zo is de Marazzi Material slijt- en kras vast behoudt het zijn kleur, en geeft deze tegel geen vlekken.

De Marazzi Material is speciaal gefabriceerd op grotere formaten. Hierdoor zijn er veel minder voegen waarneembaar, hetgeen een strak, uniform geheel weer geeft, wat perfect past bij de eisen in onze hedendaagse architectuur.

Material20 is de buitenvariant van de Material. Deze versie is 20 mm dik, waardoor deze tegel een hogere weerstand heeft en gemakkelijk buiten te leggen is.

Zoekt u naar meer informatie over (Marazzi) tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/marazzi-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/

De Marazzi Material is te verkrijgen in de series:

Marazzi Material Beige (Ook in 20 mm)
Marazzi Material Blue Grey (Ook in 20 mm)
Marazzi Material Dark Grey (Ook in 20 mm)

Marazzi Material Light Grey (Ook in 20 mm)
Marazzi Material Greige
Marazzi Material White

 

De Marazzi Material is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 60×120 cm, 120×120 cm

De Marazzi Material20 is te verkrijgen in de afmetingen:

80×80 cm

Menu