Marazzi Bluestone Piombo
Marazzi Bluestone Grigio
Mar.Bluestone Grigio en Antracite
Mar.Bluestone Grigio

Marazzi Mystone Bluestone

Een perfecte keramische imitatie van het bekende Pierre Bleu Natuursteen. Dit Pierre Bleu natuursteen heeft een blauwe/grijze kleur die kenmerkend is voor deze steen. Het effect van de kenmerkende kleuren en oppervlakten van Pierre Bleu is gevormd door de jaren heen. Deze kenmerken zijn tot in het kleinste detail, doormiddel van zorgvuldigheid en ervaring, overgenomen in Marazzi Bluestone.

Geef bijvoorbeeld uw terras de uitstraling van echt natuursteen, maar met alle voordelen van keramiek. Zo zullen de tegels niet gaan slijten, de kleur behouden en is de buitenvloer vorstbestendig. Perfect dus om elke buitenruimte te voorzien van een strakke, natuurlijke look, maar met alle comfort vergrotende voordelen van keramiek. 2 maten, de 50×100 cm en de 60×60 cm, zijn speciaal gemaakt als 2 cm buitenuitvoering, zodat deze tegel voor zowel binnen als buiten perfect toe te passen is.

20 mm is de buitenvariant van de Allmarble. Deze versie is 20 mm dik, waardoor deze tegel een hogere weerstand heeft en gemakkelijk buiten te leggen is.

Zoekt u naar meer informatie over (Marazzi) tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/marazzi-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/

De Marazzi Bluestone is te verkrijgen in de series:

Marazzi Bluestone Antracite (Ook in 20 mm)
Marazzi Bluestone Grigio (Ook in 20 mm)
Marazzi Bluestone Piombo

 

De Marazzi Mystone Bluestone is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 60×120 cm

De Marazzi Mystone Bluestone 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm, 50×100 cm

Menu