Marazzi Mystone Beola Grigio 2
Marazzi Mystone Beola Grigio
Marazzi Mystone Beola Greige

Marazzi Mystone Beola20

Mystone is een collectie natuursteen look tegels van Marazzi. Deze zijn niet van echt te onderscheiden! Een topper in de lijn van keramische tegels met prachtige steenprints.

Marazzi Mystone bestond al even, maar heeft er een aantal prachtige kleuren bijgekregen. De Mystone collectie bestaat uit een groot aantal verschillende soorten natuursteenlook tegels. Deze keramische tegels hebben mooie steenmotieven die niet van echt te onderscheiden zijn. Door de hedendaagse technologie is iedere Mystone tegel uniek en heeft de vele voordelen van keramiek! Marazzi Mystone tegels kunt u in uw gehele huis toepassen en door de verschillende steendecors kunt u eindeloos combineren! Marazzi Mystone geeft uw ruimte een natuurlijke uitstraling met de voordelen van keramiek.

Alle kenmerken van natuursteen verwerkt in 20 mm dik keramiek. Dat is het speciale aan de Marazzi Mystone Beola. Een rustige tegel beschikbaar in 3 tinten grijs. Perfect voor wie een rustige natuursteen-look zoekt zonder al te veel zorgen en met een lange duurzaamheid. Beola is enkel te verkrijgen als buitentegel.

Zoekt u naar meer informatie over (Marazzi) tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/marazzi-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/

De Marazzi Mystone Beola is te verkrijgen in de series:

Marazzi Mystone Beola Greige
Marazzi Mystone Beola Grigio

Marazzi Mystone Beola Antracite

 

De Marazzi Mystone Beola20 is te verkrijgen in de afmetingen

50×100 cm

Menu