Art20 Grey
Art20 Beige
Art Taupe

Marazzi Art

De Marazzi Art buitentegel, is een collectie keramische buitentegels waar de inspiratie voor is gehaald uit Venetiaans Seminato. Venetiaans Seminato is een tegelontwerp dat al eeuwenlang gebruikt wordt om ruimtes te verfraaien. Met de Art collectie steekt Marazzi tegels deze uistraling in een modern jasje samen met hoogwaardig keramiek!

De Art collectie

De Art collectie bestaat uit een ‘ gespikkelde’ textuur, op een betonoppervlak. Deze combinatie geeft een prachtig, uniek effect. Daarom is de Art collectie geproduceerd voor mensen die geen standaard uitstraling zoeken voor hun buitenruimte. Deze collectie voor buiten bestaat uit 4 kleurvariaties die variëren van lichte tot donkere kleuren, om aangepast te kunnen worden naar de wens en gebruik van de klant. Het formaat van deze collectie is 80×80 cm

Art20 voor buitenruimtes

De Art20 is de 20 mm afwerking voor buiten. De 20 mm afwerking is extra sterk, dus perfect voor buitenruimtes die weersomstandigheden moeten weerstaan. Deze afwerking garandeert dus ook een lange duurzaamheid en behoud van kleur. Ideaal voor buitenruimtes dus.

Een scherpe prijs ontvangen?

Wilt u een scherpe prijs ontvangen voor deze collectie? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. U kunt ook contact opnemen voor meer informatie. Vragen zijn uiteraard ook te stellen via de chat.

Of bent u toevallig op zoek naar de Marazzi Art binnentegel? 

De Art is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Kleuren:

– Art Antracite
– Art Beige
– Art Grey
– Art Taupe

Afmetingen:

80×80 cm

Menu