Marazzi Allmarble Travertino
Mar. Allmarble Statturo
Mar. Allmarble Travertino

Marazzi Allmarble

De Marazzi Allmarble is een serie marmerlook tegels van Marazzi. Deze tegelserie brengt de oorsprong van Marazzi terug in keramiek. Marazzi zit namelijk gevestigd in de zogenaamde Italiaanse ‘tegelhoek’. Hier begon Marazzi met het uithakken van marmer uit de bergen.

De geschiedenis herhaalt zich dus in de vorm van keramiek. Dit elegante marmer is nu verwerkt in keramische buitentegels, wat vele voordelen heeft tegenover het echte marmer. Het keramiek is namelijk kras- en slijtvast, verkleurt niet en is als buitentegel ook nog vorstbestendig!

Allmarble20 is de buitenvariant van de Allmarble. Deze versie is 20 mm dik, waardoor deze tegel een hogere weerstand heeft en gemakkelijk buiten te leggen is.

Brengt de Italiaanse charme en stijl aan in uw terras door te kiezen voor Marazzi Allmarble. Laat de Italiaanse stijl tot leven komen in uw exterieur!

Zoekt u naar meer informatie over (Marazzi) tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/marazzi-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/

De Marazzi Allmarble(20) is te verkrijgen in de series:

Marazzi Allmarble Staturio (ook voor buiten)
Marazzi Allmarble Altissimo
Marazzi Allmarble Frappuccino
Marazzi Allmarble Lasa

Marazzi Allmarble Travertino (Ook voor buiten)
Marazzi Allmarble Raffaello
Marazzi Allmarble Saint Laurent

 

De Marazzi Allmarble is te verkrijgen in de afmetingen:

7×28 cm, 21,18,2 cm, 30×60 cm, 58×58 cm, 30×120 cm, 60×60 cm, 58×116 cm, 90×90 cm, 60×120 cm

De Marazzi Allmarble20 is te verkrijgen in de afmetingen:

40×120 cm

Menu