• null

    Marazzi Tegels

Marazzi is een kwaliteitsmerk met diverse mogelijkheden voor prachtige vloeren. De grote verscheidenheid in tegelseries biedt voor ieder een oplossing. Van de levensechte houtlook gecombineerd met het onderhoudsgemak en duurzaamheid van keramiek tot vloertegels met natuurlijke gemêleerde steenlook: Marazzi biedt een oplossing.

Door de verschillende looks van de verschillende tegelseries kunt u makkelijk een prachtige, luxueuze sfeer te creëren. De tegels van Marazzi zijn op verschillende manieren toe te passen, zowel voor residentieel gebruik als projectmatig gebruik. Het assortiment bestaat onder andere uit tegels met de uitstraling van porselein, marmer, graniet, houten look en steen-effect voor zowel binnen als buiten. De tegels zijn van hoogwaardige kwaliteit en gemakkelijk in het gebruik en leverbaar in verschillende kleuren, lengtes, diktes en texturen.

Marazzi heeft een uitgebreid assortiment waarbinnen vele unieke kleuren, patronen en stijlen zijn vertegenwoordigt. Zo is de kans groot dat uw keus er tussen zit.

Keramische Buitentegels is samen met Regge Tegels & Vloeren directe importeur van Marazzi tegels. Zoekt u naar (Marazzi) binnentegels?  Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/marazzi-tegels/ of op https://www.regge-tegels.nl/ .

Stijl, design, kwaliteit en innovatie. Alles wat de tegels van Marazzi vertegenwoordigen.

Onze series

Menu