Rocks Silver White 1
Rocks Silver Black
Rocks Silver White
Rocks Alta

Kronos Rocks

De naam van deze collectie keramische buitentegels verraadt eigenlijk al de essentie van de collectie; Rocks, oftewel natuurgesteente. Het natuurgesteente dat de basis heeft gevormd van de Kronos Rocks collectie heeft een van nature woestere uitstraling. Datgeen maakt het dat de Rocks collectie een stoer karakter met zich mee brengt, wat buitenruimtes ten goede komt.

Rocks collectie

De Rocks collectie is verkrijgbaar in 3 kleuren die allemaal de natuurgetrouwe uitstraling versterken. Deze met name donkere en neutrale kleuren passen perfect bij het originele natuursteen. Ook de afmetingen binnen deze collectie dragen zeker bij aan het natuursteeneffect. Doordat Kronos bij het produceren gelet heeft op kleuren en afmetingen die dicht bij de basis van natuursteen blijven, krijgt u met deze collectie keramische buitentegels een niet van echt te onderscheiden keramische natuursteenlook tegel.

Rocks buitentegel

De Rocks buitentegel is 20 mm dik. Door deze dikte is de collectie goed te verwerken in buitenruimtes zoals een terras of tuin(pad). Met de 20 mm variant kan dus de stoere uitstraling van de Kronos Rocks ook voor een buitenruimte de uitstraling bepalen, maar allemaal in de vorm van het hoogwaardige keramiek waar Kronos bekent om staat. Hierdoor garandeert uw terras een lange duurzaamheid en weinig onderhoud.

Meer informatie?

Bent u op zoek naar meer informatie over deze collectie? Neem dan gerust contact met ons op stel uw vraag via de chat op onze website. Wilt u direct een scherpe prijs van ons krijgen? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

Ga hier naar de pagina van de Kronos Rocks binnentegel. 

De Rocks 20 mm is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– Rocks Silver Black
– Rocks Silver White
– Rocks Alta

Afmetingen:

60×60 cm, 60×120 cm

Menu