Les Bois Sarawa
Les Bois Esterno
Les Bois Cobolo
Les Bois Bocote

Kronos Les Bois

De Kronos Les Bois geeft de uitstraling van houtlook weer in een prachtige versie van keramisch parket. In het keramisch parket heeft Kronos tegels de kleinste details van natuurlijk hout overgenomen. Deze details maken de Kronos Les Bois tot een perfecte interpetatie van houtlook. Maar dan in de voordelen van keramiek, waardoor uw binnen- en buitenvloer een hoge kwaliteit samen met weinig onderhoud heeft.

De Les Bois tegelcollectie

Kronos vindt met de Les Bois een goede combinatie tussen keramiek en hout-effect. Dit project is ontworpen om de waarde van het natuurlijke materiaal met oog voor detail uit te drukken in keramik. De knoesten en onregelmatigheid van hout is in de Les Bois collectie uitgedrukt in 5 intense tinten, met een bijzonder accent op donkere kleuren. Ook de afmetingen blijven dicht bij echte houten planken. De Les Bois geeft u dus het echte hout gevoel voor iedere ruimte!

Houtlook tegels voor buiten

De Kronos Les Bois geeft u de mogelijkheid om een fraai hout-effect aan te brengen in uw buitenruimte. De Les Bois heeft namelijk een speciale 20 mm afwerking. Dit maakt de tegel sterk en duurzaam, oftewel ideaal voor buitenruimtes. Wilt u advies over houtlook tegels voor buiten? Dan bent u altijd welkom bij ons in de showtuin.

Les Bois kopen?

Heeft u interesse in de Kronos Les Bois? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard bent u ook altijd welkom bij ons in de showtuin en showroom.

Of bent u op zoek naar de Les Bois binnentegel? 

De Les Bois 20 mm is te verkrijgen in de volgende kleuren en afmetingen:

Kleuren:
– Les Bois Cobolo
– Les Bois Mogano
– Les Bois Bocote
– Les Bois Slavonia
– Les Bois Sarawa

Afmetingen:
40×120 cm

Menu