GeoCeramica is een slimme en stijlvolle combinatie van het hoogwaardige materiaal keramiek met het makkelijk verwerkbare materiaal beton. De tegels van GeoCeramica behoeven weinig onderhoud en geven veel gebruiksgemak. Door de 4 cm dikte, zijn de tegels makkelijk en kostenbesparend aan te leggen en garanderen ze duurzaamheid!

Direct een scherpe prijs weten voor de buitentegels van GeoCeramica? Vraag dan meteen een geheel vrijblijvende offerte aan!

GeoCeramica collectie

De 4 cm dikke tegels bestaan uit een toplaag van keramiek die zorgt voor de exclusieve, Italiaanse uitstraling van de tegels. De 3 cm dikke betonlaag die hier onder aan vast zit maakt de tegel sterk en is bovendien waterdoorlatend. Deze combinatie zorgt voor een kwalitatieve tegel die ook nog eens een prachtige uitstraling kan hebben.
De collecties van GeoCeramica zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen. Een natuurlijke natuursteenlook, een rustieke houtlook of toch een industriële betonlook? Allemaal stijlen die verwerkt zijn in de collectie. Door de hoge kwaliteit van de tegels kan er jarenlang genoten worden van de prachtige uitstraling.Het gemak van GeoCeramica

Door de combinatie van beton en keramiek wordt het beste van 2 werelden gecombineerd. Deze combinatie leidt er toe dat de GeoCeramica tegels de prachtige uitstraling van keramiek hebben maar ook een hoge kwaliteit. Hierdoor kennen de tegels weinig onderhoud, zijn de tegels vlek- en zuurbestendig en hebben de tegels een hoge stroefheid, zelfs wanneer het regent.

Makkelijk en goedkope aanleg

Het beton aan de onderkant van de GeoCeramica tegels vormt een stabiele onderlaag. Hierdoor hoeft er geen ‘speciale’ fundering onder deze tegels worden aangebracht en kunnen de tegels direct op een zandbed worden gelegd. Daarom kunnen de tegels snel en kostenbesparend aangebracht worden.

2Drive serie

Ook uw oprit of inrit verfraaien met deze fraaie tegels? Ook gewoon mogelijk door de speciale 6 cm serie, de 2Drive serie. Hiermee kan ook een uniform geheel gecreëerd worden met bijvoorbeeld de terrastegels.

Menu