Fondovalle Acidic Corten
Fondovalle Tracks Grey
Fondovalle Portland Helen
Fondovalle Portland Hood
Fondovalle Stone Icons Cardoso
  • null

    Fondovalle Tegels

Fondovalle tegels richt zich op innovatie en duurzaamheid binnen het productieproces zonder dat hier stijl, design en kwaliteit achtergesteld in worden. Mee blijven gaan met de laatste trends en designs maar zeker ook een eigen stijl blijven creëren en produceren, dat is waar Fondovalle zich op richt. De keramische tegels van Fondovalle worden op duurzame wijze geproduceerd met de nieuwste technieken, waardoor ze uitmuntende technische eigenschappen hebben

Fondovalle assortiment

Door een ruime variatie binnen het assortiment heeft Fondovalle tegels voor iedere consument. Of het nou gaat om grote commerciële ruimtes of uw eigen woonkamer, overal heeft Fondovalle opties en keuzes voor. Van landelijke, natuurlijke tegels tot rauwe, urbane tegels. Bij Fondovalle is het voor ieder wat wils!

Fondovalle buitentegels

Fondovalle buitentegels geven iedere buitenruimte een unieke uitstraling. Van trendy en modern tot eigentijds, overal heeft Fondovalle buitencollectie een passende oplossing voor in de vorm van keramiek. Hierdoor krijgt de buitenruimte niet alleen een fraaie uitstraling, maar ook nog de hoogwaardige kwaliteit van keramiek!

Fondovalle tegels kopen?

Heeft u interesse in een tegel uit het assortiment van Fondovalle? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan of kom om inspiratie op te doen langs bij ons in de showtuin. Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op of stel uw vraag via de chat op onze website.

Zoekt u naar (Fondovalle) binnentegels  Kijk dan ook eens op Fondovalle binnentegels of op Regge Tegels & Vloeren

Fondovalle heeft met een ruime variatie in het assortiment keuze voor iedere consument!

Onze series

Menu