River Lead
River Ecru
River Ecru

Flaviker River

De tegelcollectie Flaviker River is geïnspireerd op de vintage terrazzovloeren die kenmerkend zijn voor oude statige huizen, waarbij de sporen van slijtage die zich in de loop van eeuwen hebben opgehoopt, worden gereconstrueerd en omgezet in de praktische voordelen van hoogwaardig keramiek.

River collectie

De collectie omvat een breed scala aan maten, waaronder de decoratieve delen 10×60 cm en 30×30 cm. Het kan worden gebruikt om fascinerende installatiepatronen en kleurcontrasten te creëren, terwijl crossover-effecten met andere Flaviker oppervlakken steeds nieuwe en verrassende designoplossingen mogelijk maken.

Flaviker River X20 buitentegels

De Flaviker River X20 is de buitenvariant van de River collectie. De River X20 heeft een dikte van 20 mm, waardoor deze variant zeer geschikt is voor de buitenomstandigheden. Door deze mogelijkheid kan de terrazzo-look van de River collectie ook uw buitenruimte verfraaien, in de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Interesse in deze collectie?

Heeft u interesse in de River buitentegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan om een scherpe prijs van ons te ontvangen. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook contact met ons opnemen, of stel uw vraag via de chat op onze website.

Of bent u op zoek naar de River binnentegels? 

De River X20 is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

River X20 Ecru

River X20 Lead

Afmetingen:

60×120 cm

Menu