NOW Coal
Now Grey
NOW Earth
Now Gray

Flaviker N_OW

De Flaviker NO_W serie is gebaseerd op Scandinavisch natuursteen, in combinatie met een zeer gevarieerd kleurenpalet. De natuursteenlook is zeer goed overgenomen, bijna niet van echt te onderscheiden. Deze natuursteenlook geeft uw ruimte een stoere en industriële sfeer. Deze zeer eigentijdse tegelprint is uitstekend toe te passen in de moderne wereld van interieur en exterieur design.

NO_W collectie

NO_W tegel is een stoere, originele tegel die binnen de serie zelf, en ook met andere series van Flaviker, zeer goed te combineren valt, waardoor er een prachtig contrast wordt creëert. Door deze combinatie mogelijkheid, krijgt u een uit het oog springende vloer die zeker niet saai zal zijn. De tintmogelijkheden lopen zeer uiteen, van donker tot licht. Hierdoor zal de vloer naar uw wens gemaakt kunnen worden!

NO_W X20 buitenafwerking

De prachtige natuurstenen uitstraling van de Flaviker N_OW collectie is met de NO_W X20 verkrijgbaar in een speciale 20 mm afwerking, voor buitenruimtes. Met deze extra dikke afwerking is de Scandinavische uitstraling ook verkrijgbaar om bijvoorbeeld uw terras te verfraaien.

Een offerte ontvangen?

Wilt u een scherpe prijs krijgen voor deze natuursteenlook buitentegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op voor meer informatie. Uiteraard bent u ook welkom in onze showtuin voor informatie en advies.

Of bent u op zoek naar de binnencollectie?

De NO_W is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

N_OW Gray
N_OW Coal

N_OW Sand
N_OW Earth

De N_OW is te verkrijgen in de afmetingen:

Binnen:

8,5×35 cm, 20×20 cm, 60×60 cm, 40×80 cm, 60×120 cm

Buiten:

76×76 cm

Menu