Hyper Grey
Hyper
Hyper Grey

Flaviker Hyper

De Flaviker Hyper is een van de nieuwste series van Flaviker tegels. Deze tegel laat zien hoe Flaviker innovatief produceren combineert met de meeste recente trends.

Hyper collectie 

De Hyper onderscheidt zich door de realistische stijl, die geïnspireerd is op het industriële beton. Hierdoor krijgt de Flaviker een urbane, industriële stijl die een ruimte zijn karakter geeft. Met Hyper gaat elke ruimte dus weer helemaal mee met de hedendaagse stijlen.

De Hyper bestaat uit 3 kleurnuances die allemaal passen binnen de industriële stijl van deze tegel. Hierdoor kan er gevarieerd worden deze tegel en kan deze tegel aangepast worden op de smaak van de consument.

Hyper X20

De Flaviker Hyper heeft ook een X20 afwerking. Deze afwerking is 20 mm dik en speciaal geproduceerd voor buitenruimtes. Deze tegel heeft een hoge weerstand en is gemakkelijk te leggen. Hierdoor kan de industriële beton-uitstraling van de Hyper collectie ook een modern karakter geven aan uw buitenruimte in de voordelen van extra sterk keramiek.

Interesse in deze collectie?

Heeft u interesse in deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uw vraag kunt u uiteraard ook stellen via de chat op onze website.

Of bent u op zoek naar de Hyper binnencollectie. 

De Hyper X20 is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Hyper Silver
Hyper Taupe

Hyper Grey

De Hyper serie is te verkrijgen in de afmetingen:

Binnen:

30×60 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 30×120 cm 60×120 cm 120×120 cm, 120×270 cm

Buiten:

60×120 cm

Menu