Dakota Grigio
Dakota Naturale
Dakota Tortora

Flaviker Dakota

Flaviker Dakota is mooi keramisch parket met een natuurgetrouwe houtlook uitstraling. Dakota tegels zijn niet van echt hout te onderscheiden. Houtlook tegels hebben de uitstraling van hout maar alle voordelen van keramiek. Vooral onderhoudsgemak en duurzaamheid zijn twee grote voordelen van keramiek.

Dakota collectie

De Dakota serie bestaat uit vier verschillende kleurnuances. Twee warmere kleuren en twee neutrale kleuren.  Zo is er variatiemogelijkheid binnen de Dakota serie. De warmere kleuren zorgen voor een gezellige, gemoedelijke sfeer binnen de ruimte. De neutrale kleuren zorgen voor een rauwere, modernere sfeer die toch nog natuurlijke elementen toevoegt.

Dakota X20 buitenafwerking

De Flaviker X20 Dakota is de 20 mm afwerking van deze tegel en is speciaal geproduceerd voor buitenruimtes. Deze tegel heeft een hoge weerstand en is gemakkelijk te leggen. Hierdoor kan de Dakota X20 een natuurlijke uitstraling van houtlook in uw buitenruimte brengen.

Een scherpe prijs voor deze collectie?

Bent u op zoek naar een scherpe prijs voor deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op, of stel uw vraag via de chat op onze website.

Of kijk hier naar de Dakota binnencollectie.

De Dakota is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Dakota Naturale
Dakota Avana

Dakota Grigio
Dakota Tortora

De Dakota collectie is te verkrijgen in de afmetingen:

Binnen:

20×80 cm, 20×120 cm, 30×120 cm, 20×170 cm, 40×170 cm

Buiten:

30×120 cm

Menu