Flaviker Backstage Ash
Flaviker Backstage Graphite
Flaviker Backstage Tan Struttura
Flaviker Backstage

Flaviker Backstage

De Flaviker Backstage is een geheel nieuwe tegelserie van Flaviker. De Flaviker Backstage tegels zijn geïnspireerd door verweerde terracotta tegels met de tinten van beton. De Flaviker Backstage brengt u in een wereld die normaal gesproken alleen zichtbaar is in de “backstage” ruimtes van de industriële architectuur. De verweerde en stoere uitstraling van deze keramische tegelserie is het stralende middelpunt van elke ruimte.

De diverse formaten van de Flaviker Backstage bieden de mogelijkheid om de sfeer te creëren die het beste bij u past. De onconventionele kleuren van de tegels versterken het ruimtelijke gevoel, bovendien zijn er speciale decoratieve tegels en mozaïek verkrijgbaar waarmee u geheel uw eigen persoonlijke stijl kunt creëren.

De 20 mm versie van deze tegel is speciaal geproduceerd voor buitenruimtes. Deze afwerking heeft een hogere weerstand en is gemakkelijk te plaatsen.

Zoekt u meer informatie over (Flaviker) tegels? Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/tegels/flaviker-tegels/ pf op https://www.regge-tegels.nl/

De Flaviker Backstage is te verkrijgen in de series:

Flaviker Backstage Ash
Flaviker Backstage Graphite
Flaviker Backstage Spicy

Flaviker Backstage Bisque
Flaviker Backstage Tan

De Flaviker Backstage is te verkrijgen in de afmetingen:

Binnen:

20×20 cm, 20×40 cm, 60×60 cm, 40×80 cm, 30×120 cm, 60×120 cm

Buiten:

76×76 cm

Menu