Backstage Ash
Backstage Graphite
Backstage Tan Struttura
Backstage

Flaviker Backstage

De Flaviker Backstage is een geheel nieuwe tegelserie van Flaviker. De Backstage tegels zijn geïnspireerd door verweerde terracotta tegels met de tinten van beton. De Flaviker Backstage brengt u in een wereld die normaal gesproken alleen zichtbaar is in de “backstage” ruimtes van de industriële architectuur. De verweerde en stoere uitstraling van deze keramische tegelserie is het stralende middelpunt van elke ruimte.

Flaviker Backstage collectie

De diverse formaten van de Backstage bieden de mogelijkheid om de sfeer te creëren die het beste bij u past. De onconventionele kleuren van de tegels versterken het ruimtelijke gevoel, bovendien zijn er speciale decoratieve tegels en mozaïek verkrijgbaar waarmee u geheel uw eigen persoonlijke stijl kunt creëren.

Backstage X20

De Backstage X20 is de buitenafwerking van de Backstage collectie. Deze afwerking heeft een dikte van 20 mm, waardoor de tegels beter bestand zijn tegen de omstandigheden van buiten. Hierdoor kan de prachtige uitstraling van de Backstage collectie ook uw buitenruimte verfraaien.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over deze collectie X20 tegels? Neem dan contact met ons op. Bent u op zoek naar een scherpe prijs voor deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. U bent uiteraard voor advies en inspiratie ook van harte welkom in onze showtuin.

Klik hier voor de Backstage binnencollectie

De Backstage is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Backstage (X20) Ash
Backstage (X20) Graphite
Backstage Spicy

Backstage Bisque
Backstage Tan

De Backstage is te verkrijgen in de afmetingen:

Binnen:

20×20 cm, 20×40 cm, 60×60 cm, 40×80 cm, 30×120 cm, 60×120 cm

Buiten:

76×76 cm

Menu