• null

    Dado Ceramica

Dado Ceramica is een keramische fabrikant die tegels produceert voor in en om uw huis zowel als commerciële doeleinden. Opgericht in 1980 in San Matteo della Decima (Bologna), in het centrum van de Emilia-Romagna, het keramische hart van Italië.

Al 35 jaar is Dado Ceramica aan het innoveren in termen van technologie en stijl. Dado Ceramica staat bekent om zijn keramische terrastegels van hoogwaardige kwaliteit. De terrastegels hebben de uitstraling van natuursteen, doordat het reliëf en de kleurnuances tot in de perfectie worden geproduceerd. Dado Ceramica weet door een innovatieve technologie alle kwalitatieve voordelen van keramiek te combineren met een niet van echt te onderscheiden uitstraling van natuursteen. Oftewel keramische (terras)tegels met de uitstraling van natuursteen en bijna niet van echt te onderscheiden, maar dan dit pure genieten zonder de zorgen die echt natuursteen met zich mee brengt. Optimaal genieten tegenover minimale zorgen dus!

Keramische Buitentegels is samen met Regge Tegels & Vloeren directe importeur van Dado Ceramica tegels. Bent u op zoek naar (Dado) binnentegels?  Kijk dan ook eens op https://www.regge-tegels.nl/ .

Dado weet door innovatie en onderzoek natuursteen perfect uit te drukken in de voordelen van hoogwaardig keramiek!

Onze series

Menu