Plein Air Gris
Plein Air Anthracite
Plein Air

Cotto d’Este Plein Air

Plein Air is de nieuwe outdoor collectie van Cotto d’Este tegels. Plein Air van Cotto d’Este is speciaal voor de echte liefhebber van het buitenleven, full body porcellanato in vier kleuren te combineren en voor elk type tuin: van traditioneel rood naar antraciet, van licht beige tot lichtgrijs.

Verkrijgbaar in twee dikten, de traditionele 14 mm en de nieuwe ultra dikke 20 mm. De keramische buitentegels van de Plein Air serie hebben ongeëvenaarde technische prestaties die een lange levensduur van de tegel garanderen. Met hoge breekbelasting, kleurvast onder diverse weersomstandigheden en hoge weerstand tegen temperatuurverschillen maken deze tegel perfect voor het buitengebruik.

Cotto d’Este Plein Air buitentegels

Door de 20 mm afwerking is de Plein Air collectie ook geschikt voor buitenruimtes. Hiermee kan de natuurlijke uitstraling van deze collecties keramische tegels ook gebruikt worden voor u buitenruimte, in de voordelen van hoogwaardig keramiek.

Plein Air kopen?

Interesse in de Plein Air collectie? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan, of kom langs bij ons in de showtuin voor advies en inspiratie. Heeft u een vraag? Dan kunt u deze ook stellen via de chat op onze website.

Meer informatie over Cotto d’Este binnentegels?

De Plein Air is te verkrijgen in de kleuren:

Plein Air Antracite
Plein Air Beige

Plein Air Porphyre

De Plein Air is te verkrijgen in de afmetingen:

60×60 cm

Menu