Buxy Flamme
Buxy Flamme
Buxy Cendre
Buxy Noisette
Buxy Perle

Cotto d’Este Buxy

De Cotto d’Este Buxy serie wordt gekenmerkt door de flammé afwerking. Cotto d’Este Buxy zijn een topkwaliteit keramische (buiten)tegels die compacter zijn, shock-proof, slijtvast, loopvlak-proof en vorst-weerhoudend, met een rustieke natuursteenlook uitstraling. Hiermee creëert Cotto d’Este tegels een mogelijkheid om voor binnen- en buitenruimtes een natuurlijke uitstraling te ontwikkelen.

Cotto d’Este Buxy Flammé wordt gekenmerkt door een moderne en hippe beton-look. Deze look past helemaal bij de hedendaagse trends. Met de trendy stijl gaat elke interieur- en exterieure ruimte helemaal mee met de tijd!

Buxy collectie is beschikbaar in de Cendre kleur, met twee afwerkingen: natuurlijk rechtgezet en Lux . De Buxy is het resultaat van de meest geavanceerde technologie voor de keramische tegels: dubbele persen. Met deze werkwijze kan de gekleurde korrels in het keramische lichaam daadwerkelijk gemengd om het eindproduct de werkelijke uiterlijk van natuursteen geven .

Buxy buitentegels

Cotto d’Este heeft ook een mogelijkheid gecreëerd om deze collectie keramische tegels te gebruiken voor buitenruimtes. Hiermee kunnen buitenruimtes ook worden voorzien van de natuurlijke uitstraling van de tegels van de Buxy collectie, samen met de hoogwaardige kwaliteit van keramiek.

Meer informatie over deze collectie?

Op zoek naar meer informatie over deze collectie? Neem dan contact met ons op, of vraag voor een scherpe prijs direct een offerte aan. Vragen kunt u ook stellen via de chat op onze website.

De Buxy heeft ook een binnenvariant. Klik hier voor de Cotto d’Este Buxy binnentegels. 

De Cotto d’Este Buxy Flammé is te verkrijgen in de series:

Buxy Cendre – beschikbaar in 2 afwerkingen (Natuurlijk gerectificeerd en Lux)

Buxy Flammé is te verkrijgen in de afmetingen:

75×75 cm

Benieuwd naar afmetingen voor binnenruimtes? Klik dan hier. 

Menu