Bluestone
Rockstone
Rockstone

Cotto d’Este Bluestone

Cotto d’ Este Bluestone is een donkergrijze gestreepte steen uit de serie Bluestone Evolution die is geïnspireerd door de bekende Belgische blauwe steen. Deze terrastegels van Cotto D’Este tegels zijn speciaal ontworpen voor buitenvloeren van private en openbare gebouwen, douches en zwembadranden. De keramische tegels zijn zeer slipvast en beschikbaar in een dikte van 20 mm.

Cotto d’Este Bluestone buitentegels

Bluestone Evolution behoort echt tot de mooiste Belgisch hardsteen imitaties ter wereld, dat spreekt voor zich!
Als je de tegels van dichtbij bekijkt zie je het verschil niet. De afwerking, de uitstraling, deze prachtige keramische buitentegels van Cotto d’Este is perfect en ademt kwaliteit!
Deze prachtige uitstraling van Belgisch hardsteen kan met de Bluestone Evolution mogelijkheid ook gebruikt worden voor iedere buitenruimte!

Meer informatie?

Zoekt u meer informatie over de Bluestone collectie? Neem dan gerust contact met ons op of kom langs in onze showtuin om advies te krijgen van onze verkopers.

Wilt u direct een scherpe prijs weten? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. Vragen kunt u ook altijd stellen via de chat op onze website.

Misschien bent u op zoek naar Cotto d’Este binnentegels?

De Bluestone is te verkrijgen in de kleuren:

Bluestone Evolution
Rockstone Evolution

 

De Cotto d’Este Bluestone Evolution is verkrijgbaar in de afmetingen:

15×60 cm, 30×60 cm, 60×60 cm, 100×100 cm, 100×300 cm

Menu