Brit Stone Ocean
Brit Stone Dark
Brit Stone Ivory
Brit Stone Sand

Coem Brit Stone

De oorsprong van de Coem Brit Stone ligt in het Burlington natuursteen, een Engelse natuursteen bekend om de prachtige blauw/groene kleur. Deze steen is met name populair bij architecten, ontwerpers vanwege de blijvende schoonheid en praktische hoogstaande kwaliteiten.

Brit Stone collectie

De aderen en patronen variëren verspringen veelvuldig, zelfs binnen stenen met de zelfde kleur. Dit vormt een levendige, natuurlijke schoonheid die een egale steen naar voren brengt. Coem blijft bij de productie van de Coem Brit Stone zeer trouw aan het originele materiaal.

Deze collectie heeft met een afwerking van 20 mm ook een mogelijkheid om buiten verwerkt te worden. Hierdoor kan het karakter van de Brit Stone collectie ook de sfeer brengen in buitenruimtes, in uiteraard de voordelen van keramiek.

Interesse of meer informatie?

Heeft u interesse in deze collectie keramische buitentegels? Vraag dan voor een scherpe prijs direct een vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Of bent u op zoek naar de Brit Stone binnentegels? 

De Brit Stone is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Brit Stone
Brit Stone Sand
Brit Stone Grey

Brit Stone Ocean
Brit Stone Dark
Brit Stone Graphite

 

De Brit Stone is te verkrijgen in de afmetingen:

7,3×30 cm, 30×60 cm, 15×90 cm, 45×90 cm, 20×120 cm, 60×120 cm, 75×150 cm

Menu