Belga Antiquato Sfeerfoto
Belga Chiaro Sfeerfoto
Belga Grigio Sfeerfoto
Belga Nero Sfeerfoto
Belga Titanio Sfeerfoto
Belga Antiquato
Belga Grigio
Belga Nero
Belga Chiaro
Belga Titanio

CeraDeco Belga

De Belga collectie van CeraDeco tegels, is een collectie keramische buitentegels met de uitstraling en kenmerken van Belgisch Hardsteen. Belgisch hardsteen is een zeer populair, en veel gebruikte natuursteen voor binnen- en buitenruimtes. Met de Belga collectie geeft CeraDeco een hoogwaardige, keramische interpretatie van Belgisch hardsteen in de vorm van 4 cm dik keramiek.

Belga collectie

In de Belga collectie zijn de kleuren, tekeingen en structuren van Belgisch hardsteen tot in klein detail overgenomen. Hierdoor geeft deze collectie het gevoel van het natuursteen prachtig weer.

De Belga collectie is verkrijgbaar in 5 neutrale kleurschakeringen, en in de afmeting 60x60x4 cm. De 4 cm dikte zorgt ervoor dat deze tegels direct op een verstevigd zandbed verwerkt kunnen worden. De stroefheidwaarde van de collectie is R11, ideaal voor buitenruimtes dus omdat de tegels niet snel glad worden!

Een scherpe prijs ontvangen?

Wilt u een scherpe prijs van ons ontvangen voor de Belga tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. Uiteraard bent u ook welkom bij ons in de showtuin om inspiratie en advies te krijgen.

Heeft u een vraag? Dan kunt u deze ook stellen via de chat op onze website.

De Belga is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Kleuren:

– Belga Nero
– Belga Titanio
– Belga Antquato
– Belga Grigio
– Belga Chiaro

Afmetingen:

60x60x4 cm

Menu