CeraDeco Lux

De CeraDeco Lux collectie, biedt een aantal collecties van CeraDeco aan met een afmeting van 90×90 cm en een dikte van 5 cm. Dit geeft een prachtige mogelijkheid om groot-formaat buitentegels te krijgen, met een hoge kwaliteit en makkelijke verwerking.

De Lux collecties

Met onder meer een 5 cm dikte en het formaat 90×90 cm hebben de Lux-collecties vele voordelen. Lux tegels kunnen bijvoorbeeld direct en eenvoudig op een stevig zandbed worden verwerkt. Lux tegels hebben ook een geïntegreerde voegopsluiting en afstandhouder, waardoor er gemakkelijk een professioneel resultaat bereikt kan worden. Daarnaast hebben Lux tegels de voordelen die iedere serie van CeraDeco heeft, zoals een kleur, kras en slijtvaste toplaag en uiteraard prachtige, kenmerkende uitstralingen die zeker iets unieks in iedere buitenruimte brengen.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over CeraDeco Lux afwerkingen? Neem dan gerust contact met ons op, of stel uw vraag via de chat op onze website. Wilt u een direct een scherpe prijs weten voor een Lux tegel? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. U bent voor advies en inspiratie ook van harte welkom bij ons in de showtuin.

De CeraDeco is te verkrijgen in de volgende series en afmetingen:

Series:
– Lux Belga Antiquato
– Lux Nordica Grey
– Lux Nordica Dark
– Lux Bisonte
– Lux Taupe
– Lux Iris
– Lux Argento

Afmeting:

90×90 cm