CeraDeco Castello

De CeraDeco Castello is een serie keramische buitentegels met de uitstraling van oude vloeren die in kastelen zijn gebruikt. Doordat CeraDeco deze uitstraling heeft omgezet in praktisch keramiek, brengt de Castello collectie de intense sfeer van eeuwenoude kasteelvloeren aan in iedere buitenruimte.

De Castello collectie

De uitstraling van de eeuwenoude kasteelvloeren heeft CeraDeco omgezet in 3 neutrale kleurvariaties. Door deze neutrale variaties, kan de collecite aangepast worden naar eigen wens en gebruik. De afmeting is 60x60x4 cm. De 4 cm dikte zorgt voor een gemakkelijk en directe verwerking op een stevig zandbed. Hierdoor bespaart de collectie ook nog op uw legkosten.

Met een stroefheidswaarde van R11 worden deze tegels niet snel glad, en zijn de tegels dus zeer geschikt voor buitenruimtes die nat worden.

Een scherpe prijs aanvragen?

Wilt u een scherpe prijs aanvragen voor de Castello tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom langs in onze showtuin om advies en inspiratie op te doen. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen, of uw vraag stellen via de chat op onze website.

De Castello collectie is te verkrijgen in de kleuren en afmetingen:

Kleuren:

– Castello Beige
– Castello Grigio
– Castello Nero

Afmetingen:

60x60x4 cm