Vermont Taso
Vermont Pino Grigio
Vermont Noce
Vermont Camaro

Century Vermont

Houtsoorten van de beste kwaliteit bieden inspiratie voor modern design, zo ook bij de Century Vermont. Vermont verbetert de helderheid van kleuren, barsten en noesten van hout. Hout is een levendig, bruisend materiaal rijk aan diepte ene detail.

Met de natuurlijke en soms exotische aantrekkingskracht van het hout in combinatie met de duurzaamheid van keramiek is de Vermont de ideale collectie voor moderne woon- en bedrijfsruimtes.

De Vermont is zeer geschikt voor ieder die van een strakke en natuurlijke vloer houdt, die een warme uitstraling zal gaan garanderen. De Vermont is zowel voor binnen als buiten te gebruiken. Dus ruim in keuze en in gebruik!

Century Vermont buitentegel

De 20 mm variant van deze tegel is speciaal geproduceerd voor buiten ruimtes, deze tegel is gemakkelijk te leggen en heeft een hoge weerstand. Met deze mogelijkheid kan dit rustig en natuurlijke ogende keramisch parket ook voor buitenruimtes worden gebruikt.

Meer informatie over de Vermont (buiten)tegels?

Wilt u meer informatie over de Vermont (buiten)tegels? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan om een scherpe prijs te krijgen. Een vraag kunt u natuurlijk ook stellen via de chat op onze website.

Ga hier naar meer informatie over Century binnentegels. 

De Vermont is te verkrijgen in de kleuren:

Vermont Noce
Vermont Camaro

Vermont Tasso
Vermont Pino Grigio

De Century Vermont is te verkrijgen in de afmetingen:

6,5×60 cm, 20×100 cm, 20×120 cm, 30×120 cm, 26,6×160 cm

De Century Vermont 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

40×120 cm

Menu