Syncro
Syncro White
Syncro Olive
Syncro Natural
Syncro Dark

Century Syncro

Century Syncro is een nieuwe keramische tegelserie geproduceerd met de nadruk op elegantie en detail te creeeren in elke ruimte. Mooie, duurzame en tijdloze vloeren met een duidelijke stijl. De collectie is het resultaat van zorgvuldig en innovatief onderzoek om een persoonlijk binnen de serie te interpreteren.

Syncro tegels worden gekenmerkt door een natuurlijke look. De kleuren binnen de serie zijn warm en geven inter- en exterieur een warme, gezellige sfeer. Ook geven deze tegel een klassieke, tijdloze look.

Century Syncro buitentegel

De 20 mm afwerking van deze serie is speciaal geproduceerd voor buitenruimtes. Deze afwerking is gemakkelijk te leggen en heeft een hogere weerstand dan de binnen versies. Hiermee kan deze tijdloze keramische vloer ook buitenruimtes van een uniek karakter voorzien.

Een scherpe prijs voor de Syncro (buiten)tegels

Een scherpe prijs krijgen voor de Century Syncro (buiten)tegels. Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op voor meer informatie. Uw vraag kunt u ook stellen via de chat op onze website.

De Syncro collectie heeft ook een mogelijkheid voor binnenruimtes. Klik hier voor de pagina van de Century Syncro binnentegel. 

De Syncro is te verkrijgen in de kleuren:

Syncro White
Syncro Grey
Syncro Olive

Syncro Natural
Syncro Dark

De Syncro is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 80×80 cm, 60×120 cm, 120×120 cm

De Syncro 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

50×100 cm

Menu