Pierre Bleue Clypot
Pierre Bleue Clypot

Century Pierre Bleue

De Century Pierre Blue tegelserie gebruikt de natuurlijke charme van blauw hardsteen. De keramische tegels worden gekarakteriseerd door de vorming van versteende fossielen in de tegels en mineralen in het donkere gesteente. Door het gebruik van digitale print technieken komen deze kleurspelingen tot zijn recht in de keramische tegels.

Pierre Bleue is de inspiratie voor deze intense tegelcollectie. Het Pierre Bleue natuursteen is rijk aan detail en dit is perfect overgenomen in keramiek. De grijs-donkerblauwe kleur, gevlekt door sediment afzettingen, biedt tijdloos klassiek ontwerp en geeft elegantie in elke atmosfeer.

Century Pierre Bleue buitentegel

De 20 mm afwerking van deze serie is speciaal geproduceerd voor buitenruimtes. Deze afwerking is gemakkelijk te leggen en heeft een hogere weerstand dan de binnen versies. Hiermee kan de charme van blauw hardsteen ook verwerkt worden in elke buitenruimte!

Meer informatie over de Pierre Bleue collectie?

Meer informatie over Pierre Bleue (buiten)tegels? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem contact met ons op. U bent ook altijd welkom in onze showtuin. Ook kunt u uw vraag stellen via de chat op onze website.

Pierre Bleue is ook te verkrijgen voor binnenruimtes. Ga hier naar de pagina van de Century Pierre Bleue binnentegel.

De Pierre Bleue is te verkrijgen in de kleuren:

Pierre Bleue Clypot

De Pierre Bleue Clypot 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

50×100 cm

Menu