Ecostone Castle Stone
Ecostone Dark Stone
Ecostone Lime Stone
Ecostone Malarbar Stone
Ecostone Moka Stone

Century Ecostone

Century Ecostone vertaalt de unieke aantrekkingskracht van natuursteen in de functionaliteit en duurzaamheid van keramiek, versterkt door een rijk kleurenpalet. Hierdoor voldoet Ecostone aan alle eisen van de moderne architectuur en design.

De kenmerken van natuursteen, zoals aders en schakeringen zijn zorgvuldig overgenomen in deze tegel. Hierdoor kan de consument genieten van een fraaie natuursteen-look, maar dan in de vorm van keramiek. Dit heeft als voordeel dat de tegel kras- kleur en slijtvast is, niets in kan trekken en weinig onderhoud nodig heeft.

Century Ecostone buitentegel

De 20 mm versie van deze tegel is speciaal voor buiten ruimtes geproduceerd. Deze tegel heeft een hogere weerstand en is gemakkelijk te leggen. Hierdoor is deze fraaie natuursteenlook keramische tegel ook verkrijgbaar voor elke buitenruimte. En dat ook nog eens met de voordelen van onderhoudsarm en kwalitatief keramiek!

Meer informatie over de Ecostone collectie?

Zoekt u meer informatie over (Century) tegels? Neem dan gerust contact met ons op, of stel uw vraag via de chat op onze website. Wilt u snel een scherpe prijs ontvangen voor deze collectie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.

De Ecostone is te verkrijgen in de kleuren:

Ecostone Dark Stone
Ecostone Castle Stone
Ecostone Malabar Stone

Ecostone Moka Stone
Ecostone Lime Stone

De Ecostone is te verkrijgen in de afmetingen:

30×60 cm, 60×60 cm, 30×120 cm, 60×120 cm

De Ecostone 20 mm is te verkrijgen in de afmetingen:

50×100 cm

Menu