Kosmos Pegasos Lyra
Titan Cement
Syncro Natural
Sherwood Maple
Syncro
  • null

    Century tegels

Century tegels bestaan uit de beste materialen en worden met de nieuwste technieken geproduceerd. Deze combinatie garandeert de hoogste kwaliteit keramische tegels. Century staat bekend om haar unieke, creatieve designs. Met kwalitatief hoogwaardige tegelseries als Cross Over, Discovery, Kosmos en Pietre Blu heeft Century een populair assortiment dat veel opties biedt om elke ruimte te voorzien van de beste kwaliteitstegels.

Century Buitentegels

Century buitentegels geven elke buitenruimte een fraaie en unieke uitstraling, met de hoogwaardige kwaliteit van keramiek!

Century heeft voor de productie van buitentegels 20 mm afwerkingen. Deze afwerkingen zijn speciaal voor buitenruimtes geproduceerd. De uitzonderlijke technische prestaties maakt 20 mm afwerkingen geschikt voor zowel openbare als particuliere ruimtes. De 20 mm wordt verder ook nog gekenmerkt door hoge, slip proof oppervlakken, waardoor het mogelijk wordt deze tegel te gebruiken voor bijvoorbeeld zwembaden, balkons of terrassen.

Interesse in Century (buiten)tegels

Heeft u interesse in een tegel uit het assortiment van Century? Keramische-buitentegels.nl kan het assortiment van Century leveren tegen een scherpe prijs. Vraag hiervoor direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of kom voor advies en inspiratie langs bij ons in de showtuin. Uw vraag kunt u ook altijd stellen via de chat op onze website.

Century levert ook tegels voor binnen. Meer informatie over deze mogelijkheden? Ga direct naar de pagina van Century binnentegels.

Century is een producent die zich kenmerkt door creatief design en technologische vooruitgang in het produceren van keramische vloer- en wandtegels.

Onze series

Staat de serie van Century die u zoekt hier niet bij? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Menu