• null

    Century tegels

Century tegels bestaan uit de beste materialen en worden met de nieuwste technieken geproduceerd. Deze combinatie garandeert de hoogste kwaliteit keramische tegels. Century staat bekend om haar unieke, creatieve designs. Met kwalitatief hoogwaardige tegelseries als Cross Over, Discovery, Kosmos en Pietre Blu heeft Century een populair assortiment dat veel opties biedt om elke ruimte te voorzien van de beste kwaliteitstegels.

Century Buitentegels

Century buitentegels geven elke buitenruimte een fraaie en unieke uitstraling, met de hoogwaardige kwaliteit van keramiek!

Century heeft voor de productie van buitentegels 20 mm afwerkingen. Deze afwerkingen zijn speciaal voor buitenruimtes geproduceerd. De uitzonderlijke technische prestaties maakt 20 mm afwerkingen geschikt voor zowel openbare als particuliere ruimtes. De 20 mm wordt verder ook nog gekenmerkt door hoge, slip proof oppervlakken, waardoor het mogelijk wordt deze tegel te gebruiken voor bijvoorbeeld zwembaden, balkons of terrassen.

Meer informatie?

Zoekt u meer informatie over (Century) tegels? Kijk dan ook eens op Century binnentegels of op Regge Tegels & Vloeren

Century is een producent die zich kenmerkt door creatief design en technologische vooruitgang in het produceren van keramische vloer- en wandtegels.

Onze series

Staat de serie van Century die u zoekt hier niet bij? Dan kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen!

Menu