Woodland Walnuts
Woodland Elm
Woodland Walnuts
Woodland series
Woodland Elm
Woodland Almond
Woodland Maple

Castelvetro Woodland

De Castelvetro Woodland serie is de crème de la crème onder de collecties van Castelvetro.  Niet voor niets is deze serie al een tijdlang een van de bestverkopende houtlook keramische tegels.

De serie bestaat uit 6 verschillende tegels, variërend van licht tot donker.Bij het ontwerp van de Castelvetro Woodland is er in het bijzonder op gelet om de houtlook in zijn puurste vorm na te maken, dat is gelukt, en hoe!

Het keramisch parket heeft als voordeel, dat het makkelijk te onderhouden is en daarbij vocht, kras, en slijt bestendig is.De Woodland geeft uw huis dus een warme uitstraling, zonder al te veel zorgen voor het onderhoud.

Castelvetro Woodland buitentegel

Door de speciale 2 CM afwerking van Castelvetro kan de fraaie natuurlijke look van dit keramisch parket ook worden gebruikt voor outdoor ruimtes. De Castelvetro Woodland is uiteraard ook verkrijgbaar in de 2 CM afwerking. Met deze mogelijkheid kan dit fraaie keramisch parket ook worden gebruikt voor buitenruimtes.

Meer informatie over de Woodland collectie?

Keramische-buitentegels.nl kan de Woodland (buiten)tegels leveren tegen een scherpe prijs. Vraag direct een geheel vrijblijvende offerte aan, of neem voor meer informatie contact met ons op. U kunt uw vraag ook stellen via de chat op onze website.

De Woodland serie heeft ook een binnenvariant, ga direct naar de pagina van de Woodland binnentegel. 

De Woodland is te verkrijgen in de kleuren:

Woodland Almonds
Woodland Elm
Woodland Cherry

Woodland Maple
Woodland Oak
Woodland Walnuts

De Castelvetro Woodland is te verkrijgen in de afmetingen:

12×80 cm, 20×120 cm, 30×120 cm

Bent u benieuwd in welke kleuren en afmetingen de binnentegel is te verkrijgen? Klik dan hier. 

Menu