Castelvetro Woodland

De Castelvetro Woodland serie is de crème de la crème onder de collecties van Castelvetro.  Niet voor niets is deze serie al een tijdlang een van de bestverkopende houtlook keramische tegels.
De serie bestaat uit 6 verschillende tegels, variërend van licht tot donker.Bij het ontwerp van de Castelvetro Woodland is er in het bijzonder op gelet om de houtlook in zijn puurste vorm na te maken, dat is gelukt, en hoe!

Het keramisch parket heeft als voordeel, dat het makkelijk te onderhouden is en daarbij vocht, kras, en slijt bestendig is.De Woodland geeft uw huis dus een warme uitstraling, zonder al te veel zorgen voor het onderhoud.

Castelvetro Woodland buitentegel

Door de speciale 2 CM afwerking van Castelvetro kan de fraaie natuurlijke look van dit keramisch parket ook worden gebruikt voor outdoor ruimtes. De Castelvetro Woodland is uiteraard ook verkrijgbaar in de 2 CM afwerking.

Meer informatie?

Keramische Buitentegels is samen met Regge Tegels & Vloeren directe importeur van Castelvetro. Zoekt u naar meer informatie over (Castelvetro) tegels?  Kijk dan ook eens op Castelvetro tegels of op Regge Tegels & Vloeren

De Castelvetro Woodland is te verkrijgen in de kleuren:

Castelvetro Woodland Almonds
Castelvetro Woodland Elm
Castelvetro Woodland Cherry

Castelvetro Woodland Maple
Castelvetro Woodland Oak
Castelvetro Woodland Walnuts

De Castelvetro Woodland is te verkrijgen in de afmetingen:

12×80 cm, 20×120 cm, 30×120 cm

Menu